4. Nap
Reggeli:
- Tea 3 dl (édesítő)
- Krinolin 50 g
- Mustár 30 g
- Alföldi barna kenyér 60 g
Tízórai:
- Grapefruit 200 g
Ebéd:
- Uborkaleves: (uborka 100 g, kefír 30 g, liszt 8 g, kapor, ecet, édesítő)
- Natúr pulykamell: (pulykamell 80 g, olaj 7 g, liszt 5 g)
- Gombásrizs: (gomba 25 g, rizs 50 g, olaj 5 g, só)
- Fejes saláta: (fejes saláta 150 g, ecet, édesítő só)
Uzsonna:
- Habszuflé málmával: (málna 100 g, tojásfehérje 2 db, margarin 2 g, édesítő)
Vacsora:
- Fóliában sült zöldséges hal: (busa 100 g, zöldborsó 50 g, kukorica 50 g, sárgarépa 10 g, margarin 5 g, petrezselyemzöld, só, fehérbors, fokhagyma)
Energia: 1 149 kcal
Szénhidrát: 151 g
Zsír: 32 g
Élelmi rost: 32,5 g
Koleszterin: 105mg
Utolsó kommentek