1. Nap
Reggeli:
- Tejeskávé 3 dl: (tej 1,5% 1 dl, kávéfőzet 1 dl, édesítő)
- Körözött 70 g: (félzsíros tehéntúró 60 g, kefír 30 g, vöröshagyma, fűszerpaprika, só, köménymag)
- rozskenyér 60 g
- zöldpaprika 100 g
Tízórai:
- Kefir zabkorpával: (kefir 1 dl, zabkorpa 10 g)
Ebéd:
- Almaleves: (alma 100 g, liszt 10 g, zsírszegény tejföl 30 ml, polisett, citromlé, citromhéj, fahéj, szegfűszeg)
- Rostonsült hal: (tonhal 100 g, olaj 5 g)
- Burgonyahab: (burgonya 150 g)
- Káposztasaláta: (fejeskáposzta 200 g, vöröshagyma, ecet, édesítő, kömény, só)
Uzsonna:
- Golden gyümölcslé 2 dl
Vacsora:
- Zöldbabfőzelék:( mirelit vagy friss zöldbab 250 g, liszt 10 d, kefír 30 g, vöröshagyma, fűszerpaprika, só, ecet, édesítő)
- Fóliában sült hús: (sovány sertéshús 80 g, olaj 5 g, só, kömény)
Energia: 1 382 kcal
Szénhidrát: 168 g
Zsír: 39 g
Élelmi rost: 36 g
Koleszterin: 160 mg
Utolsó kommentek